Healingen

Wat mijn werk als gedragstherapeut, coach en traumaspecialist écht naar een hoger (of eigenlijk dieper) plan trekt, dat zijn de healingen.

Daarmee kan ik werken op een laag die normaalgesproken niet toegankelijk is, de laag van het onderbewuste. En precies daar zit alle trauma opgeslagen.

Op dat nivo mogen werken heeft zoveel meer effect dan alleen gedragsadviezen of coaching.

Voor mens en dier brengt het stap voor stap meer welzijn terug in het leven.

In een healing gebeurt er nooit meer dan een systeem aankan, het klopt altijd.
Er kan echter nooit in 1 x alles worden geheald. Dat is veel te heftig, dat trekt een systeem niet.
Dus stap voor stap, afgestemd op het individu werken we aan meer heelheid.

De healingen waar ik momenteel mee werk zijn:


Hemelse Healing

en

Quantum Touch Healing

en

Soul Body Fusion (‘Diepzielduiken’)

en

Vuurwerk HealingHet heeft mijn voorkeur om te werken op afstand, zodat ik niet kan worden afgeleid door onze kletsjes, of door wat de hond doet of laat. En aangezien tijd en afstand geen rol spelen bij de helende energie, werkt dat net zo goed. En vaak zelfs veel krachtiger. Ik werk hier in het bos in een stiltegebied in volle concentratie, vanuit liefde en overgave voor mijn klanten met 2 of 4 voeten.

Wat ik nodig heb om me op af te stemmen is een recente foto van de mens of het dier dat ik healing geef. Waarop de ogen goed zichtbaar zijn en er geen andere mensen of dieren bij op de foto staan.

Vertel je dier in jouw eigen woorden dat het iets kan ervaren tijdens de healing, zoals bepaalde sensaties zoals warmte of een bubbelend gevoel. Dat kan de eerste keer best onwennig zijn en bied dan ook begrip als je hond tijdens de healing bij jou komt omdat het vreemd voelt.

De meeste honden slapen daarna veel om te verwerken wat er in het systeem allemaal is gebeurd. Dat is heel normaal. Plan maar beter geen activiteiten de dag van de healing om je hond optimaal de kans te geven om de healing te laten landen. Heel soms kan een hond wat drukker zijn dan normaal.
Maar … het trekt altijd met een paar dagen weer bij.

Een healing vindt plaats op jouw verzoek en de verantwoordelijkheid blijft ook bij jou.