Ervaringen Quantum Touch (afstands)healingen:

      Reacties uitgeschakeld voor Ervaringen Quantum Touch (afstands)healingen:


Opknappen na Covid

———-

Naast mijn (te) drukke reguliere werk, mijn honden, een opleiding en de gebruikelijke zaken heb ik de afgelopen 1,5-2 jaar een deep-dive in mijn persoonlijke ontwikkeling gemaakt. Zeer “deep“, kan ik wel zeggen en dat is me niet in de koude kleren gaan zitten. 

Ik zat zo vlak voor de vakantie flink door mijn energie heen en daarnaast liep ik tegen een aantal (fysieke) blokkades aan. Omdat het mij niet lukte dit zelf op te lossen, ging ik op zoek naar hulptroepen, en daar was Monique.

Dankzij mijn agenda moest de afgesproken live sessie een sessie op afstand worden. Dat vond ik dat wel even een dingetje; ik had Monique pas 1x ontmoet in een andere setting en hoewel ik zelf veel met energie werk (op diverse manieren) ben ik behoorlijk sceptisch èn ik ben graag overal bij als het mijzelf aan gaat. Ga er maar aan staan 😊

‚s Morgens mijn selfie doorgestuurd en even voor de afgesproken tijd kreeg ik een appje: ik begin over 5 minuutjes. Had ze dat niet gedaan, dan was het me echt niet ontgaan dat er contact was….. sensaties van: nu zit ze hier, nu zit ze daar, af en toe een gevoel van ontspanning waardoor ruimte ontstond, het letterlijk voelen van blokkades…. het kwam allemaal voorbij. De pijn in mijn rechterbeen trok merkbaar weg, mijn enkel kwam weer recht te staan en daar heb ik bijna 4 weken plezier van gehad. 

Een mooie ervaring die eindigde met een betere verbinding fysiek-mentaal-spiritueel èn energie! Zo‘n fijn gevoel!

Na de sessie hadden we telefonisch contact over mijn ervaringen en namen we ook de aantekeningen die ze gemaakt had door. De blokkades, ontstane ruimte, gevoel van verbinding in mijzelf……. het kwam (weer) allemaal voorbij. 

Maar ook het stukje reading, want dat was er ook, was spot-on en voor mij heel waardevol.

Zonder op de inhoud in te gaan, kan ik wel zeggen dat er één Zijns-punt was (een ander woord heb ik er niet voor) dat nog nooit door iemand in mijn 54 jarig bestaan is “gezien/ervaren“. 

Monique ervoer het doordat ik het kon laten zijn. Dat zegt veel over verbinding, over vertrouwen en over haar zuivere manier van werken.

De afstand bleek overbrugbaar 😊

Martha

—————

de pijn bij scoliose weggehaald
De pijn bij scoliose weggehaald

—————

Een gevoelloze plek op het been die weer begint te tintelen
Een gevoelloze plek op het been die weer begint te tintelen