ALS JE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER ZIET

      Reacties uitgeschakeld voor ALS JE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER ZIET


Zo logisch.. want als je op internet en bij deskundigen alleen maar tegenstrijdige adviezen krijgt… de buurvrouw nog weer iets anders roept en de mensen onderweg tijdens de wandelingetjes je ook nog willen helpen met hun ongevraagde tips.. dan is de verwarring groot.

Want niets van dit alles werkt écht. Zo logisch, want niets hiervan gaat over het unieke proces van jou met jouw hond. Het is in het beste geval iets algemeens wat zou kunnen werken. Jij bent niet algemeen; jij bent jij. En datzelfde geldt voor je hond.

En dan kom je uiteindelijk bij mij en zeg ik dat je best even op mij mag leunen maar dat jij gewoon zelf álle antwoorden al in je hebt. En dat je ook van mij niets klakkeloos mag overnemen. 🤯

En dat het goed komt, of zelfs al goed is. En dat je in het vertrouwen mag stappen. Dat dat helpend is.

We mogen de laag stof weghalen die ervoor zorgt dat je nog niet helemaal bij je eigen-wijsheid kunt komen. Bij jouw eigen kracht. Bij je hart. Dat zich nog iets verder mag openen voor je hond.

Zodat je bij ieder advies éérst je eigen innerlijk kompas raadpleegt.

Daar vandaan kun je zèlf je hond gaan zien voor wie die is en wat er nodig is. Want precies dat is wat er tot dan toe heeft ontbroken…

Zicht op jou, wie jij bent en hoe het schakelt tussen jou en je hond.

Zicht op je hond, wat is zijn/haar verhaal? Hoe staat die in het leven en is daar oog voor?

Dan gaat het meer en meer kloppen 💕 tussen jullie.

En loop je moeiteloos je pad.. samen. En zie je prima het bos door alle bomen 🌳🌲🌱🌿🌳

Mooi he?