Energie is overal

      Reacties uitgeschakeld voor Energie is overal

En dan is een traject op afstand ideaal

De mens van deze al meerdere malen herplaatste hond nam eind 2021 contact met mij op. Ze voelde zoveel compassie voor de hond die ze al geruime tijd ‘volgde’ in haar wel en wee, maar het was niet te doen. Ze rende de hele dag door het huis, het minste of geringste geluidje deed de hond bijna letterlijk tegen het plafond springen. En dan heb ik het over het geluidje dat een ‘vind ik leuk’ op je mobiel geeft. Ik had geen idee dat dat überhaupt een geluidje afgeeft, kun je nagaan. Ook het knakken van de enkel van de mens was reden tot paniek. Of ik kon helpen..

Ik hoopte dat het kon, ik wílde het in ieder geval heel graag. Iets in mij wist dat ik wat kon betekenen en we startten een traject van een aantal weken waarin we een mix maakten van healingen en coaching. Tijdens de tweede healing vond ik van de hond een verloren zieledeel terug. Niet dat ik dat dagelijks meemaak, dus voor mij was het ook een nieuw iets, maar ik voelde me gedragen in dat dit precies de bedoeling was. Ik mocht het terugplaatsen in de hond en voelde met een ‘klik’ dat het op z’n plek viel. Je moet weten dat deze hond echt heftige trauma’s heeft meegemaakt, maar echt.. dus dat er dan een zieledeel afsplitst is verdrietig genoeg heel normaal.

Afijn, na deze healing ging ze als een speer vooruit. Ze werd rustiger, beter aanspreekbaar en zat duidelijk beter in haar vel. De daaropvolgende sessies zetten de puntjes op de ‘i’. Ze heeft nog heel veel moois kunnen aandragen voor haar mens om mee verder te kunnen op hun pad samen. Met het eindigen van het afgesproken traject zit mijn werk erop en ben ik super dankbaar voor deze mooie ervaring. Zie hier de foto en de recensie van de hond en haar mens….Rust…zo belangrijk om te herstellen..