Welzijn, protocollen en de onderste steen

      Reacties uitgeschakeld voor Welzijn, protocollen en de onderste steen

De verbindende factor ~
tussen protocollen loslaten en
de onderste steen boven krijgen
is het welzijn.


In samenwerking met mij zit dat zo: 

Acceptatie
De start van welk probleem dan ook, is altijd acceptatie van dat wat er is op het moment. Gedraagt je hond zich zus of zo irritant voor jou… dan vraagt dat om totale acceptatie. Vanuit inzicht en begrip waarom je hond dat doet; er zit iets te wringen wat ten koste gaat van het welzijn van je hond. 

Dat wat jou hierin zo raakt, gaat vaak over iets ouds van jezelf wat nog gezien en geaccepteerd wil worden…

Mooie processen
Dat klinkt simpel, maar dat is oprecht een heel mooi en heel kwetsbaar proces van de mens achter de hond. En ik ben zoooo trots op mijn klanten die dat durven aangaan, daar is echt moed voor nodig. En dat zorgt voor de oprechte beleving dat het moeilijke gedrag van hun hond ook iets komt brengen wat aanhaakt op persoonlijke groei.

Tegelijk starten we het proces van wat er gaande is in je hond. Jouw antwoorden op al mijn vragen vormen jouw verhaal, je hond heeft een eigen verhaal wat via afstemming en tijdens Quantum Touch healing verteld wordt. Die twee verhalen samen zorgen voor duidelijkheid over wat de bedoeling is voor jullie.We werken zowel ‘boven de waterspiegel’ (managen van gedrag) als onder de waterspiegel (heling van wat beschadigd is). We pakken het zo breed mogelijk op, ook voeding maakt er deel van uit. Weet je dat dat heel veel impact heeft op een systeem en dus op gedrag? Dat er voeding is die versterkend werkt op blokkades in het systeem en natuurlijke voeding zonder toevoegingen die dat juist wat tempert? Er is zoveel mogelijk!

Medisch
Een uitgebreide screening met bio-resonantie door een dierenarts maakt ook deel uit van het traject. Zodat ook het binnenwerk opgeschoond kan worden. Want alle honden hebben ‘ent-schade’ en blokkades in organen waarin dat is opgeslagen. Ook komt er regelmatig ‘vervuiling’ mee door medicatie/entingen/narcose van de moederhond. Parasieten, virussen en bacteriën zijn er eigenlijk ook altijd te vinden, ook zonder dat je dat aan de buitenkant kunt merken. 

Over wie gaat het?
Voor mij zijn we dan zinvol bezig in het belang van de hond. Die hoeft niet te voldoen aan wat de mens als ideaalplaatje in gedachten had. Dat plaatje gaat over de mens 😉

In de samenwerking draait alles om het welzijn op orde te krijgen, zowel van de mens als van de hond.

Love my job!