Nieuwsbrief winter

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief winter


…ONVOORWAARDELIJK……

jou alle ruimte gevend totdat jij jezelf ‘Ont-moet
en onvoorwaardelijk van jezelf houdt …


Dag lieve Ont-moeters,

Dát is onvoorwaardelijke liefde he? De dingen niet anders willen dan hoe ze zijn en juist daarmee in balans zijn. Precies zoals onze honden ons zo mooi laten zien; ze gunnen ons alle tijd en ruimte die we nodig hebben om bij ze aan te sluiten. Bij hun levenskunst in de vorm van onvoorwaardelijke liefde. Al gaan we daarbij 100x op onze ‘bek’, ze zijn er voor ons.

En precies zo werken coachings-trajecten bij mij…ik ben er voor je zolang je dat nodig hebt en laat je meer en meer los zodra jij het zelf kunt. Want dat is het eind-doel, dat jij het uit je zelf weet te halen. Net zoals de mensen die ik mag begeleiden, die met of zonder hun hond de weerstand tegen verandering aan de kant hebben gezet. Mensen die in de spiegel durven te kijken omdat ze het zichzelf waard vinden om het best denkbare leven te creëren voor zichzelf. En daarmee voor hun hond..en natuurlijk straalt de energie van hun nieuwe ik ook af op hun omgeving die daar dan weer van opfleurt. Zoals de welbekende rimpeling in het water zodra je er een steentje ingooit.

Een aantal mensen heeft na de 2 lezingen die ik intussen gegeven heb, zelf al contact met mij opgenomen voor de gratis coach-sessie. Is het er bij jou nog niet van gekomen? Je bent nog steeds welkom hoor. Het zou een hele mooie start van het nieuwe jaar voor jou en je hond kunnen zijn 🙂

Over het nieuwe jaar gesproken, er staat al een aantal mooie Ont-moet-activiteiten op mijn kalender.
* Met op 26 januari 2019 de Ont-moet workshop bij Kynomassage in Dorst bij Breda. Omdat niet alle honden  het fijn vinden om met onbekende honden en/of mensen in een ruimte te verblijven, is deze workshop zowel met als zonder hond te volgen.
* En…. een over-de-grens-interaktieve-lezing bij mijn Belgische collega van Zen4allDogs in Brecht (tussen Breda en Antwerpen) op zaterdagavond 2 maart 2019.

De Mindfulness-wandeling loopt ook in het nieuwe jaar door. Heerlijk om alle feestdagen toestanden even van je af te schudden. In een uurtje quality-time heb je het effect van een mini-vakantie bereikt en gaan jij en je hond weer fris en fruitig naar huis.

En tot slot…ik overweeg om de korte ‘Ont-moet jezelf en je hond‘ cursus nogmaals te geven. Het is zo’n leuke, krachtige cursus van 3 lessen. Twee lessen doen we er binnen bij mij in Halsteren en eentje lekker in het bos.. In een superklein groepje van max 3 of 4 deelnemers bereiken we hetzelfde als in de dagworkshop. De investering bedraagt €100. Wellicht in januari, op vrijdagmiddag 4, 11 en 18? Is het iets voor jou, laat het me dan even weten. 

Tot zover weer mijn nieuws..

Oh wacht, nog even een vraagje… heb jij de Highfive4dogs Facebookpagina al geliked?
En, oeps eigenlijk 2 vragen… weet je al van het bestaan van de besloten Ont-moet groep op Facebook? 

Ik wens je dierbare Ont-moetingen toe!

Liefs,

Monique