Quantum Touch Healing

      Reacties uitgeschakeld voor Quantum Touch Healing


…is een prachtige, eeuwenoude methode die het zelfherstellend vermogen van een systeem in werking zet.

Dat kan om diverse redenen verstoord geraakt zijn en dat zie je dan terug in geestelijke of lichamelijke klachten.

En het mooie is, ooit konden we dat allemaal en was het vanzelfsprekend om met je handen jezelf of anderen te healen. Nu is het ‘goh, wat apart’ of ‘hmm..bijzonder hoor’. Want, net als met zoveel dingen, zijn we daar aardig vanaf gedwaald en vertrouwen we niet meer zo op deze vaardigheden en onze eigen helende kracht. En gaan we liever naar iemand anders om onze geestelijke of lichamelijke gezondheid te laten herstellen. Soms kan het niet anders, maar je kunt meer zelf dan je weet.

Afijn, voor mij is het helen met mijn handen intussen al wel weer normaal, toen ik er kennis mee maakte, reageerde mijn hele systeem erop als ‘ohwjaaaaa…zó moest dat inderdaad’. En nu help ik dagelijks mensen en dieren ermee om hun welzijn te verhogen. Het is dan ook een volwaardige aanvulling op mijn werk als gedragstherapeut voor honden en coach van mensen.

Voor mij is Quantum Touch een prachtige aanvulling op mijn werk als gedragstherapeut en coach.

Ik heb nu alles in huis om een mens of dier een complete hulp te bieden.

Wat gebeurt er bij een (afstands)healing?

Ik stem me dmv een foto af op jou of op je dier. Vervolgens activeer ik de energiestroom zodat jouw eigen systeem of dat van je dier, de draad weer op kan pakken. De verstoring waardoor het dat tijdelijk zelf niet kon, wordt ermee opgelost. Het zorgt ervoor dat jij of je dier emotioneel en lichamelijk veel beter in je/zijn/haar vel komt te zitten. Dat zie je terug in meer balans en rust.

Tijdens de behandeling komen de hersenen in de zogenaamde ‘delta-staat’, vergelijkbaar met een diepe slaap. Het hele systeem ontspant zich waardoor de heling kan plaatsvinden. Dat geldt zowel voor de lichamelijke klachten als ook voor de mentale klachten.

Tijdens de behandeling kan ik ook contact maken met het onderbewuste (reading) waardoor er informatie beschikbaar komt waar we mee verder kunnen. Aansluitend aan de behandeling spreek ik dit met je door. Er zit heel wat opgeslagen in het onderbewuste van de mens als van het dier; zoals niet-verwerkte emotionele pijn opgeslagen. Als die er maar lang genoeg zit, wordt het een lichamelijke klacht.

Zo werkt Quantum Touch op meerdere lagen. En altijd vóór jouw welzijn, of dat van je dier(baren).

Alles is energie en die is overal..

Bij mentale klachten..

Bij zowel dieren als mensen kunnen onrust, stress, boosheid, verdriet, depressie of burn-out met quantum touch weer in balans komen. Daarom is het ook zo fijn om dat in te zetten bij mijn trauma’s. Je hoeft er zelf niets voor te doen en toch knap je op. Hoe fijn is dat?

Bij lichamelijke klachten..

Bij lichamelijke klachten zoals pijn in rug/schouder/nek/ledematen, bepaalde organen die niet lekker gaan, jeuk en entschades worden met Quantum Touch de blokkades opgeheven, zodat het weer kan stromen. En daardoor verdwijnen de klachten. Ook bij het wegnemen van shedding en het ontstoren van entingen bij mens en dier werkt het heel goed.

Maar ook de meer specifieke klachten verdwijnen erdoor. Zo zijn in een afstandsbehandeling mens en dier van bv blaasontsteking afgeholpen, is een hond met nierklachten gestopt met in huis plassen. Een kapot voetkussentje waar de dierenarts zich geen raad mee wist is weer dicht. Een tumorplek in de bek van een hond weer mooi bijgetrokken. Spijsverteringsproblemen, veel jeuk en obsessief likken zijn aangepakt. En heb ik mensen af mogen helpen van schouder en rugklachten, zelfs scoliose. Ook bied ik regelmatig ondersteuning bij (restanten van) Covid klachten. Met een boost voor het immuunsysteem en meer ruimte in de luchtwegen is je wereld weer veel fijner.

Hoeveel behandelingen?

Eén behandeling heeft al een enorm resultaat en soms zijn er iets meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Ik besef me uiteraard dat ik geen dierenarts/dokter/fysiotherapeut enz ben, maar ben dankbaar dat ik met deze gave mag bijdragen aan het welzijn van mensen en dieren.

Hoe gaat een behandeling?

Alle healingen doe ik op afstand (via afstemming op een recente foto). We maken een afspraak voor een dag en tijdstip waarop ik voor jou of je dier aan de slag ga. Ik ontvang voor aanvang graag een ‘verse selfie’ waarop jij of je dier staat, zonder andere levende wezens erbij.

Totale behandeling van kop tot teen:
Deze behandeling duurt ca 60 minuten. Daarna bespreken we telefonisch wat ik tijdens de healing heb aangepakt en ben tegen gekomen aan info vanuit het onderbewuste. Al met al zijn we zo’n 1,5 uur bezig.
Je investering is € 130 voor volwassenen en dieren, en € 100,– voor kinderen t/m 12 jaar.

Deelbehandeling:
Als jij of je dier(bare) een klacht hebben die op één bepaalde plek zit, is een deelbehandeling vaak voldoende. Dan gaat het over bijvoorbeeld het behandelen van een ontstoken oog, een verstuikte enkel, zere heupen of rug, luchtwegen of het immuunsysteem, enz enz. Deze behandeling duurt ca 30 minuten en ook hierbij bellen we na afloop wat ik ben tegengekomen.
Je investering is € 85.

Wat merk je van een behandeling?

Dat is heel verschillend; de een ervaart warmte en rust, de ander voelt letterlijk alles op z’n plek schuiven in het lichaam en er zijn ook mensen en dieren die heel slaperig worden. En ook mensen die helemaal niets voelen van de healing. En dat is okee, het werkt hoe dan ook. Sommige dieren kunnen ook wel heel druk zijn na een behandeling. Met een aantal dagen trekt dat bij.

Een behandeling is een pittig iets voor een systeem. Er wordt heel wat ‘opgeschud’ en er vinden daadwerkelijk veranderingen plaats. En het systeem heeft tijd en energie nodig om alles te kunnen verwerken. Luister daarom goed naar jezelf of je dier en neem of geef de rust die nodig is. Voor jezelf kun je voelen wat je behoefte is, voor je dier…goed kijken. Let wel…een behandeling kan nog langere tijd nawerken. Dat is de reden dat ik adviseer om de tijd tussen behandelingen van twee weken aan te houden.

Van een groot aantal behandelingen (zowel op afstand als fysiek) zie je hieronder fotootjes en recensies. Ook op de pagina op Facebook kun je meekijken wat er zoal gebeurt.


En klik hier om de ervaringen te lezen van mensen die ik een afstandshealing heb gegeven

===============================================================

Allergie? Weg ermee 🙂