TRAUMA-Consult

      Reacties uitgeschakeld voor TRAUMA-Consult

Dit consult kan 1 op 1 of dmv een beeldbel consult* plaatsvinden.

Ik maak 2 uur voor je vrij om in kaart brengen wat er bij jouw hond speelt, waar de knelpunten zitten en wat er nodig is om hierin verbetering aan te brengen.

Er is sowieso een groot aantal punten van aandacht waar we bij stil zullen staan.
Zoals:

* wat is precies trauma en wat heeft het voor impact op het systeem van je hond
* welke triggers heeft jouw hond tot bepaald gedrag en hoe ga je daar mee om
* welke voeding is helpend en welke juist niet
* wat is de invloed van enten/ontwormen/medicatie
* hoe werkt het om écht congruent te zijn en eerlijk te communiceren
* hoe zit het met grenzen en vrijheid voor je hond
* hoe kun je jouw eigen energie (bewust en onbewust) inzetten

Het levert je eye-openers op die heel praktisch zijn en die je direct kunt toepassen.

Daarnaast is er alle ruimte om de specifieke situatie van jouw hond onder de loep te nemen. ‘Wat heeft je hond nodig en wat heb jij nodig?’ staat daarbij centraal. Je mag al je vragen afvuren, de vragen waar je al veel te lang mee worstelt.

Na het consult begrijp je waarom je hond doet wat hij/zij doet, wat de triggers zijn om bepaald gedrag te vertonen, welke invloed je er zelf op hebt en wat je allemaal kunt doen (of laten) om het gedrag te verbeteren. Het wordt echt ervaren als een omslagpunt op het levenspad van de mens en de hond samen. De neuzen gaan weer dezelfde kant op, en daar doen we het voor!

Je investering is €130,–.

Als je voor langere tijd en ook van dagelijkse ondersteuning gebruik wilt maken,
neem dan een kijkje op Samenwerkings-traject voor jou en je hond.

En heb je nog vragen, of wil je meer informatie, neem dan zeker vrijblijvend contact op.

Wil je meer lezen over trauma, kijk dan op Traumaspecialisatie

*De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het traumaconsult


Recensies:

In 2 uur heb ik ontzettend veel geleerd en heb een heel goed gevoel bij Monique en het traject dat we zijn aangegaan.

Dus eerst een traumaconsult, dan poep na laten kijken op wormen en parasieten en dan healing en/of bachbloesemdruppels en dan nog een doormeting van wangslijm en haren bij een holistisch dierenarts.Eerder dit jaar zijn we in contact gekomen met Monique via een bericht op Facebook. We hebben haar hulp gevraagd voor onze Border Collie Bowie van 1 jaar. Hij deed het super goed maar reageerde erg op blaffende honden.

Het eerste telefoongesprek was heel fijn en een openbaring. Door haar manier van doorvragen en reageren heeft zij in dat eerste gesprek al heel veel duidelijk gemaakt over hoe een opgelopen trauma kan werken op het gedrag van Bowie. En hoe onze reacties daar weer op van invloed zijn.

Daarnaast was het voor ons een openbaring wat Monique vertelde over voeding en de invloed daarvan op gedrag van een hond!

Diverse behandel sessies en de daar opvolgende korte gesprekken gaven steeds meer inzicht en we zagen een positieve ontwikkeling in het gedrag van Bowie.

Ook tussendoor kon Monique ons heel goed ondersteunen toen Bowie een verwonding opliep met als gevolg vele dierenarts bezoeken en enige weken beperkte wandelingen aan de lijn. Dit was heel lastig voor hem, maar met de hulp en handvatten van Monique is hij goed door deze periode gekomen.

De aanpak van Monique kenmerkt zich vooral door haar enorme ervaring, manier van werken en ook heel belangrijk een fijne samenwerking. Ook kan ze zich goed verplaatsen in Bowie en in ons. Monique super bedankt voor je hulp!