Recensie van Matty en Reily

      Reacties uitgeschakeld voor Recensie van Matty en Reily

Bedankt Monique:

Reily, onze Border Collie

Reily kwam begin 2018 bij ons in huis als pup. Alles was uitgestippeld. Ik wilde met hem de obedience wedstrijd sport in. Maar wat is dat anders gelopen. Na ongeveer 2 weken, (hij was al druk) werd zijn druk zijn extreem, hij werd gek van zichzelf, zo druk. Hij sliep weinig en ik kon hem steeds moeilijker bereiken. Eerlijk gezegd zat ik met regelmaat met de handen in het haar en stak frustratie zo nu en dan de kop op. Met training dacht ik hem te kunnen bereiken maar het tegendeel was waar. Via de hondenschool hoorden wij over Monique. Ik ben met Reily naar een 1e consult bij Monique geweest en dat was het begin van het “ont-moeten”. Ik was gegrepen, volgde de zomercursus ont-moeten van 3 lessen en de cursus coaching 1 en 2. Het was niet alleen de heldere inzichten maar ook het stap voor stap ervaren dat het ont-moeten werkt. Het omdenken, Het omdoen. Ik ging mezelf en Reily anders zien, er kwam meer begrip over en weer en een beter contact.
Naast deze cursussen kwamen we via Monique bij Homeopaat Miranda Berrevoets terecht. Toen kwam er nog meer duidelijkheid. Reily had als jonge pup “ent-schade” opgedaan, zijn zenuwgestel was flink aangetast wat zijn extreem drukke gedrag verklaarde ook een hevige voedsel allergie was hierdoor ontwikkeld. Het was schrikken maar met behandeling de schouders eronder en verder. Ook systemisch dierenarts Eduard Deckers – Systemisch Dierenarts (tip van Monique) heeft met behandeling Reily verder geholpen. Osteopaat Annemiek Deckers ook een tip van Monique maakt het behandel team compleet.

Wat ben ik jou, Monique, dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Je bent een prachtig mens, veelzijdig, kundig, goed met dier en mens. Je zorgt in je sessies/cursussen voor een ontspannen, ongedwongen, en warme sfeer waar ik mij telkens weer gezien, gehoord, geaccepteerd voel en mezelf kan zijn.
Reily en ik doen nu leuke dingen samen en wij genieten er beiden van. Ik volg nu de vervolg coaching cursus bij jou omdat ik nog steeds van je leer wat ons ten goede komt.

Ik kan een ieder die op wat voor manier dan ook hulp nodig heeft voor zijn hond/voor zichzelf, Monique aanraden, Het is een pad van inzichten, ont-moeten, accepteren, leren en transformeren.

Dank je wel Monique

xxxx van Matty Adriaanse en Border Collie Reily
*************