VUURWERK HEALING

      Reacties uitgeschakeld voor VUURWERK HEALING

UNIEKE EN EFFECTIEVE AANPAK VAN VUURWERK-STRESS BIJ JE HOND✨

Want vuurwerk-stress is heftig… zelfs vaak al vanaf september zien veel honden af. En hun mensen..

Ik weet precies wat je doormaakt, mijn eerste hond had er ook zoveel last van. Die kroop weg in keukenkastjes, hijgend en kwijlend en met zweetpootjes. Het is verschrikkelijk als je niets kunt doen.

De hond voelt zich onveilig en dat geeft veel stress. Die stress gaat stapelen naarmate oud&nieuw dichterbij komt. Vreselijk als je hond zo afziet, voor de hond, maar ook voor jou.

Want jij staat als mens zo machteloos….

Je doet zo je best je hond te negeren (want dat zei de hondenschool) of juist met je hond vertellen dat het allemaal wel meevalt, te oefenen met vuurwerkgeluiden.. wat eigenlijk best goed gaat. Waarom schrikt je hond dan toch zo?

Honden weten precies of een vuurwerk-geluid uit de echte wereld komt, of uit audio-apparatuur. Dus de oplossing vind je niet in het laten wennen aan de geluiden.

En negeren óf zeggen dat het wel meevalt, dat gaat -hoe goed ook bedoeld- jammergenoeg allebei precies voorbij aan de beleving van je hond. Die heeft jou nodig, juist nu. Maar wel op een manier die helpend is, waardoor je hond zich gehoord en gezien voelt in zijn of haar vuurwerk-angst.

Hoe ik het zie is het belangrijk om twee dingen te doen, supersimpel… en daarmee kun je dus wèl iets voor je hond doen wat echt helpt! Kijk maar:

🎆 vuurwerk-consult

In een sessie via beeldbellen vertel ik je alle ins en outs om jou en je hond door deze periode heen te helpen. Je krijgt praktische tips die zijn afgestemd op wat er in jouw hond gebeurt, zodat je meer inzicht hebt in wat je hond nodig heeft van jou. Want je kunt écht heel veel doen (of laten) wat écht helpt.

Je investering is € 35.

En

🎆 healing

De angst van je hond, het zich onveilig voelen, zit op een diepere laag. Die laag bereik je niet met tips. Die laag waar dit akelige gevoel ontstaat zit dusdanig diep dat alleen healing daarbij kan. Dan pak je de oorzaak aan, en help je je hond om meer in zijn of haar eigen kracht te komen zodat het vuurwerk beter te doen is.

Niet meer, niet minder, dit is het.

Het werkt zo krachtig juist vanwege de combinatie van het consult en de healing. Dat maakt deze aanpak zo uniek en daarmee succesvol.

De mogelijkheden van healing zijn:

🎇Net als vorig jaar geef ik ook dit jaar op oudejaarsdag in de ochtend een groepshealing.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen, dus geef je hond tijdig op.

Je investering is € 15.

🎇individuele healing ~ wekelijks

Om ervoor te zorgen dat de stress zover mogelijk onder het kritieke nivo blijft, is er de mogelijkheid om 7 afstandshealingen in te plannen vanaf medio November (week 46) tot aan de laatste week van het jaar (week 52).

Je investering is € 100.

🎇 individuele healing ~ NU!

Heeft je hond nú al hulp nodig, dan kan dat natuurlijk ook! Dan bespreken we samen de mogelijkheden om je hond te ondersteunen.

☸️ Bij alle healingen werk ik per healing met een recente foto waar je hond zonder andere levende wezens op staat. Graag met de snoet in beeld, een selfie dus 😉

☸️ bij honden met extreme angst, zijn er waarschijnlijk ook onderliggende problemen. Vaak spelen er meerdere angsten en/of gezondheidsproblemen die mogelijk gerelateerd zijn aan trauma.

☸️ sowieso wil graag even een kort telefoongesprek met jou als je healing voor je hond wilt.

Bel of app me op 06-13041248 🤗

Alles voor jou en je hond.. voor zo min mogelijk stress!

Met liefde…