Een healing met een gouden randje ~ bestaansrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Een healing met een gouden randje ~ bestaansrecht

Bestaansrecht…dat is de basis van ieders leven. Dat heb je nodig om je heel te voelen. Om oprecht te ervaren dat je ertoe doet, dat je goed bent zoals je bent, dat je meer dan welkom bent op je eigen unieke plek op deze aarde.

En toch schort het er zo vaak aan, er zijn zoveel redenen waardoor er een verstoring in kan ontstaan, zoals bv:

* ongewenste zwangerschappen, KI,
* stress, ziekte of ongezonde gewoonten van de moeder tijdens de zwangerschap
* onverwerkte trauma’s van de moeder
* onnatuurlijke bevallingen
* emotionele verwaarlozing/mishandeling van het kind
* gescheiden worden van de moeder
* zeer strenge beperkende geloofsovertuigingen
* traumatische ervaringen
* enz.

Het gaat om allerlei ervaringen van toen je nog heel jong was, die niet hadden mogen plaatsvinden of juist hadden moeten plaatsvinden. Hieruit trekt je systeem onbewust conclusies over het (al dan) niet innemen van je plek, en ontwikkel je een overlevingsmodus om ermee om te gaan. Dat kun je heel lang volhouden, maar een keer klopt het niet meer voor je. Dan is de dagelijkse leegte ervaren niet meer vol te houden. En dan is het tijd om het onder ogen te komen en het op te (laten) ruimen.

Het gaat niet om de ervaring, maar om de conclusie die je daar onbewust aan verbonden hebt


En dat is allemaal niemands schuld, het is gebeurd en het gaat over jouw gevoel erover. Het is jouw systeem wat ermee mag dealen. Waarin dat knagende pijnlijke gevoel iedere dag aanwezig is, de onrust en de leegte die je maar niet opgevuld krijgt. Niet met verslavende afleiding zoals veel werken, je telefoon, de tv, je te pletter sporten of maar opleidingen blijven volgen, te veel of verkeerd eten/drinken of wat dan ook. Je voelt je op korte termijn wellicht iets beter, maar uiteindelijk blijf je ‘dolen’.

Het ontbreken van het gevoel dat je je geaccepteerd, gewaardeerd, gerespecteerd, begrepen of zelfs goedgekeurd voelt, is een onwijs rot gevoel van pijn en onrust wat iedere dag opnieuw de ondertoon van je leven is. Sommige dagen gaat het wel, maar echt fijn is het nooit. En dat is wel je streven, en heel logisch en natuurlijk ook want je hebt recht op een fijn leven. Tuurlijk zullen er altijd hobbels zijn, dat is het leven. Maar de constant knagende leegte, dat kan en mag echt beter.

Een bestaansrecht-conflict voelt als een continue knagende leegte die je niet opgevuld kan krijgen

Weet dat je niet alleen bent, er zijn heel veel mensen die hier (veel te lang) mee rondlopen. En dat is nu niet meer nodig. De healing hiervoor verdient oprecht een gouden randje, want ik help jouw systeem herinneren wat bestaansrecht is en hoe fijn dat voelt. Ja herinneren, want het zit er nog steeds.

Daarmee heb je je leven weer terug.


Met deze krachtige afstands-healing, verdeeld over 3 sessies binnen 1 week, kom je weer terug bij jezelf, zoals jij bedoeld bent. Je kunt je wellicht voorstellen dat iets wat zó diep in je systeem zit, aan de basis van je ‘zijn’, wel vraagt om een stevige aanpak. Het gaat echt heel diep, tot het diepste van het diepste.

Ook al gaat het resultaat razendsnel en kan het daarmee de schijn wekken dat het om iets heel kleins gaat, realiseer je dat het ‘live-changing’ is om van je bestaansrecht-issue af te komen.

Dat je jezelf mag gunnen als je al zolang afziet met bestaansrecht-problemen. Zonder lange moeilijke praatsessies met de kans op herbeleving of jarenlang buffelen om van dat pijnlijke gevoel af te komen.

Met 3 helende afstands-sessies in 1 week herinnert jouw systeem zich weer hoe fijn bestaansrecht voelt


In de praktijk gaat het als volgt:

Jij bent tijdens de sessies lekker thuis op je eigen bank aan het ontspannen terwijl je systeem op afstand een reset krijgt.

1. De voorbereidende sessie
Alle ballast die jouw systeem verstoort wordt bij je weggehaald
en alle energiecentra (chakra’s) worden opgeschoond.

Aansluitend wordt jouw eigen, unieke energiefrequentie geoptimaliseerd.

2. Aan de slag met bestaansrecht
In deze tweede sessie wordt alles uit jouw systeem weggehaald wat een blokkade oplevert
op jouw ervaring van bestaansrecht.

En ook hier wordt aansluitend jouw eigen, unieke energiefrequentie geoptimaliseerd.

3. De energie van bestaansrecht
Door al het werk in de eerste twee sessies, is de weg vrijgemaakt om in deze derde sessie
jouw unieke verbinding met bestaansrecht toe te voegen aan jouw systeem, aan jouw ‘zijn’.

Net zolang tot in al jouw vezels, al jouw cellen, bestaansrecht weer z’n plek heeft ingenomen.

Iedere sessie versterkt de voorgaande sessie en de laatste sessie werkt net zo lang door als voor jou nodig is.

De duur van de sessies verschilt van persoon tot persoon, maar hou rekening met ongeveer een uur, inclusief nabellen.

De ervaringen
van de proefpersonen waarmee ik deze healing heb mogen ontwikkelen zijn super. Al vanaf de eerste healing merkten ze verbetering: ‘ik zit meteen al veel beter in mijn vel’ en ook voelden ze zich ‘beter geaard’ en ‘meer helderheid’ en ‘of er meer ruimte is ontstaan’, om te eindigen met zich steeds zekerder gaan voelen en het helende besef ‘Ik ben óók belangrijk!’ en ‘Dit is goud waard!’

Het effect naar de buitenwereld is er ook, hoe fijn om gezien te worden, en te worden uitgenodigd voor gezellig samenzijn. Te voelen dat je er toe doet! Maar ook door collega’s en klanten gezien en gewaardeerd te worden.

Je investering
Zoals gezegd, deze levensveranderende healing is goud waard 😉
Maar op dit moment is de prijs €275 voor de drie sessies.


Hoe zou het zijn om deze shift te mogen ontvangen? Gun jij jezelf dat? Om in zo’n korte tijd af te komen van dat waar je ten diepste last van hebt en wat zo hardnekkig is. Ik weet het, ik herken het… Deze healing heeft mij ook af geholpen van de leegte die ik maar niet kreeg opgevuld. Wat een rust…. Die gun ik jou ook!

Voel je een ‘JA’ in je opkomen, dan kunnen we de sessies inplannen.
Neem dan contact met me op via de mail info@highfive4dogs.nl of whatsapp 06-13041248.

Heb het fijn!

Liefs,

Monique