PROFESSIONAL

Lieve hondenprofessional,

Als honden je werk zijn, op welke manier dan ook, dan herken je hier vast wel iets van:

* dat je met honden van klanten zo ongeveer ‘alles’ kunt maar je met je eigen hond toch af en toe gewoon … niet;
* dat je met je werk toe bent aan een volgende stap maar even niet ziet in welke richting die stap mag gaan;
* of dat je de richting wel ziet, maar niet weet hoe je de stap in kunt vullen;
* dat je verhaal niet bij alle klanten even lekker valt;
* dat je weerstand ervaart bij sommige klanten.

Dat zijn pittige situaties voor je …

En toch zijn precies deze je grootste kado om verder te groeien. Als mens, als de mens van jouw hond en als professional voor je klanten

Want… de mate van verbinding die je met jezelf hebt, is gelijk aan de verbinding die wordt ervaren door je omgeving; je eigen hond, je werk, je klanten.

Als jij op een diepere laag jezelf Ont-moet, verandert er iets in positieve zin in jóuw energie en dat geeft direct resultaat op alle vlakken in je leven. Je wordt meer en meer jezelf en durft te gaan vertrouwen op en leven vanuit je hart. Je omgeving gaat daarin direct mee, zo werkt energie. En daar hoef je dan eigenlijk helemaal niets voor te doen, jouw aanwezig ‘zijn’ in je nieuwe, authentieke, eigen energie brengt alle antwoorden met zich mee. Want…die zijn er allemaal al, in jou. Nu misschien nog een beetje onduidelijk of verstopt voor jou, maar het goede nieuws is: ik vind het superleuk om je verder te helpen!
🤗

Afhankelijk van wat je wilt of nodig hebt, werken we kortere of langere tijd samen. Maar laten we beginnen met gewoon 1 sessie waarin we elkaar beter leren kennen en ervaren of we blij worden van het idee om samen aan de slag te gaan. Misschien heb je aan die ene sessie al genoeg en vallen er voor dat moment al genoeg dingen op hun plek, dan kun je al zelf een volgende stap gaan zetten.
Heb je mij nog wel verder nodig en volgt er na de sessie een traject, dan is de sessie gratis.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het Ont-moeten je totale leven naar een hoger plan tilt. Het is nooit ‘klaar’, je kunt altijd een laagje dieper of stukje verder..op jouw wijze en jouw tempo.

Maar het allereerste stapje doet er het meest toe

Ik Ont-moet je graag!
Aarzel niet, neem vrijblijvend contact met me op.
Je kunt me bellen/appen: 06-13041248 of mailen: info@highfive4dogs.nl.

Lieve groet,

Monique van Herpen