Mini-cursus


Ook deze korte, krachtige cursus gaat over Ont-moeten. En is daarmee een van de pioniers in hondenland waar langzaamaan meer professionals warm lopen voor een andere kijk op honden. Hierbij gaat het over juist het diepere laagje bij elkaar raken en zo vanuit verbinding bij elkaar aan te sluiten en een (h)eerlijk leven samen te hebben.
_____________________________________________________________
Een pionier in hondenland….
__________________________________________________________________

In deze cursus ga je zelf ervaren wat jouw referentiekader is, hoe je dat inzet en wat dat voor je hond inhoudt. En welke mooie veranderingen er plaatsvinden als je hart als kompas leidend mag zijn. Dat brengt een ontwikkeling voor jouzelf en daarmee voor je hond. Dat heeft sowieso een positief effect op jullie verbinding maar ook op de rest van je leven.

We doen twee lessen in Halsteren, binnen in de praktijkruimte en 1 les in het bos.
En ik hou met opzet het groepje waarmee we werken heel klein; met 3 deelnemers met hond zit het al ‘vol’. (In overleg kunnen er dan nog een paar mensen deelnemen zonder hond.)
Zo hebben alle deelnemers voldoende persoonlijke ruimte en kunnen we werken vanuit een maximaal veilig gevoel.

Dus…als je mee wilt doen, moet je snel zijn.
Pak je kans en mail naar info@highfive4dogs.nl of bel/app naar 06-13041248.
Je inschrijving is compleet als je investering van €100 is bijgeschreven op rekeningnummer NL91 TRIO 0197 7934 28 tnv M.H.M. van Herpen te Halsteren, ovv ‘mini-cursus jan 2019’.

Ik kijk er naar uit om jou en je hond te Ont-moeten <3