Hoe een getraumatiseerd paard weer zichzelf werd..

      Reacties uitgeschakeld voor Hoe een getraumatiseerd paard weer zichzelf werd..

“Monique heeft mij en mijn paard, Sora, onwijs goed geholpen. Ik had me geen beter en fijner persoon kunnen wensen om mij en Sora te begeleiden.

Sora heeft begin vorig jaar een veulen gekregen, maar het veulen heeft het helaas niet mogen overleven. Na een tijd kwam boven water dat Sora hier toch een grote mentale klap van had gekregen en hier veel last van ondervond. Dit verschilde van boos en agressief gedrag tot emotieloos voor zich uit staren. Dit is waar Monique in beeld kwam.

Na een erg fijn telefoongesprek waarin Monique ruim de tijd nam om alles aan te horen en goed informatie te verzamelen, besloot Monique voor een behandeling te gaan waarbij de ziel weer in balans wordt gebracht met het lichaam. Het was ongelooflijk fijn om te horen hoeveel liefde en geduld zij had tijdens de behandeling. Het ging allemaal op rustige, superfijne manier.
De behandeling heeft Sora onwijs geholpen. Ik merk dat ik mijn oude paard beetje bij beetje steeds meer terug krijg. Ik zie haar veranderen. Zonder hulp van Monique en haar fijne, rustige, liefdevolle manier van werken had dit niet gekund. Ik ben haar onwijs dankbaar.

Ik zou Monique aan iedereen aanraden als je op zoek bent naar professionele hulp of begeleiding op een rustige, liefdevolle manier!”