Soul Body Fusion (‘Diepzielduiken’)

      Reacties uitgeschakeld voor Soul Body Fusion (‘Diepzielduiken’)

DE VERBINDING TUSSEN LICHAAM EN ZIEL
Ieder levend wezen heeft zowel een lichaam als een ziel. En als alles tip top in orde is, ervaar je de volledige verbinding. Dan zit je goed in je vel, lopen de ‘dingen’ zoals je ze voor ogen hebt en anders weet je je soepeltjes aan te passen zonder er van te gaan wiebelen.

En toch komt het heel vaak voor dat de ziel uit de pas loopt met het lichaam. Dan zit je gewoon niet zo lekker in je vel, ervaar je tegenslagen. En eigenlijk voel je je leeg vanbinnen, alsof je ‘maar wat doet’ en aan het overleven bent.

OORZAKEN VOOR VERSTORING VAN DE VERBINDING
Er is een aardige waslijst van oorzaken voor te noemen. Bij mensen is het met name de streng religieuze overtuiging dat alle mensen zondaars zijn en jij ‘onwaardig’ zou zijn een hele heftige.

je herkent het vast wel;
bij jezelf of je dier

Daarnaast zijn bij mens en dier oa ook dit oorzaken voor disharmonie tussen lichaam en ziel:

Geboortetrauma
Mishandeling
Gevoel ongewenst te zijn
Ziekte, pijn
In de steek gelaten zijn
Angst
Chronische stress
Shock
Onveilige omgeving
Verlies, verdriet, teleurstelling
Gevoel niet goed genoeg te zijn
Overgevoeligheid

Honden uit het buitenland zijn met zo’n beetje alles belast en dat zie je ook terug in hun gedrag. Met de tijd en veel geduld is best wat te bereiken, maar of de ziel ooit zonder hulp helemaal kan harmoniseren met het lichaam? Ik denk het niet. Maar niet alleen deze categorie honden kampt hiermee, in de Nederlandse rashonden-fokkerij is ook nog veel winst te behalen (Verborgen hondenleed). En dan hebben we ook nog de hondjes uit de broodfok… En poesjes, en paarden en konijnen..en…en…

WAT IS HIERAAN TE DOEN:
Wat ik in mijn praktijk tegenkom is dat het harmoniseren van lichaam en ziel het belangrijkste is wat we te doen hebben bij mensen en dieren die te maken hebben (gehad) met omstandigheden die hierboven staan. Daar is uit pure overleving een deel van de ziel afgesplitst en is er een disbalans tussen lichaam en ziel. Bij dieren zie je dat terug in bijvoorbeeld heel druk gedrag, altijd aan staan, onrust, veel blaffen, angstig/agressief gedrag, onbereikbaar zijn. Meestal zijn er dan ook problemen in de spijsvertering, een druk hoofd en onvoldoende aardebinding.

Ook zijn er mensen en dieren die niet goed reageren op behandelingen. Het kan zijn dat behandelingen niet of niet voldoende aanslaan of het dier de behandelaar niet toelaat. Precies dat zijn tekenen dat het systeem er niet klaar voor is, dat het te heftig binnenkomt, omdat er onvoldoende draagkracht is vanwege onvolledige harmonisatie van de ziel in het lichaam. En dan grijpen dieren soms zelf in, bijvoorbeeld met agressief gedrag naar de behandelaar. En daar mogen we met respect naar kijken. Een ‘nee’ van een dier is er immers niet voor niets.

HOE GAAT HET IN DE PRAKTIJK:
Het harmoniseren doe ik -op afstand/telefonisch- in een healing. Als je mij al wat langer kent, weet je dat het bij mij altijd stap voor stap gaat en ook deze heling doe ik in 3 fases. En dan in een periode van totaal 3 weken. Waarbij we telkens een stukje verder gaan om vervolgens het dier een paar dagen de tijd te geven om alles te verwerken en te integreren. De heling duurt maar kort, hooguit een minuut of 20. En daarin gebeurt precies wat er nodig is voor dat moment. In deze healing heb ik niets in te brengen, ik ben uitsluitend degene die faciliteert dat de healing kan plaatsvinden. De ziel van het dier of de mens heeft hier de leiding. Daarom zal er ook nooit meer gebeuren dan er op dat moment de bedoeling is.

HET EFFECT:
Er worden blokkades opgeheven, afvalstoffen opgeruimd en er vindt harmonisatie plaats van het lichaam met de ziel. Dat werkt door op vele lagen in het lichaam en op het emotionele en spirituele vlak.

Per sessie wordt het effect groter en het verschilt per individu wat de uitwerking is. Het resultaat is in principe blijvend, maar je kunt je vast wel voorstellen dat als er grote trauma’s opduiken, het heel anders uitpakt dan als het allemaal lekker door kabbelt. Dan hebben we in het slechtste geval wat meer tijd nodig 😉

JE INVESTERING:
is €35,– per sessie.

TERUGKOPPELINGEN:

. Een dame had net op het moment dat we met deze healing zouden beginnen, de klachten van gordelroos. Zo pijnlijk en vervelend, zowel op het lichaam als in het hoofd. Door de healing heeft het niet doorgezet, het is keurig gaan indrogen en al bij de eerste healing werd haar hoofd weer helder.

. Een ernstig getraumatiseerd paard wat niet goed reageerde op andere behandelaars/behandelingen ging in de rust stand, kon het prima ontvangen en liet dmv gapen los wat er geblokkeerd zat. Intussen kan haar eigen mens haar ook weer benaderen en verzorgen. Lees hier haar verhaal.

. Een hond (4 jr) met een geboortetrauma (keizersnede) durfde eigenlijk nooit naar buiten voor een wandeling. Soms wel, maar het minste of geringste geluidje zorgde voor stress en vluchtgedrag terug naar huis. En dan duurde het weken voordat de hond ervan hersteld was.
Al na de eerste sessie ging ze met opgeheven staart lekker wandelen, voor het eerst intens snuffelen en markeren. En geluidjes? Die waren niet meer zo belangrijk.

. Een hond die gered was uit een penibele situatie die al zijn hele leven duurde, had stevige bezitsagressie ontwikkeld. Hij leefde vanuit te korten en liet zich niets afpakken, als hij spullen van de mensen te pakken dan beet hij wonden om die te kunnen behouden. Het was de bedoeling dat hij zou bekomen hiervan en zou worden geplaatst bij nieuwe eigenaren.
Met de sessies heeft hij zulke mooie vorderingen gemaakt, zijn eigen zijn weer teruggevonden en zich ontwikkeld tot een heerlijke hond. Daarmee is hij zo in de harten van zijn opvang-mensen gekropen, dat hij mag blijven. Hij wordt niet meer herplaatst. Zijn 4EverHome heeft hij gevonden!

. Oudejaarsdag vuurwerk healing; op oudjaarsdag 2022 heb ik voor de honden met vuurwerkstress een gratis groepshealing verzorgd. Zooo ontzettend fijn om bij te dragen aan het welzijn van deze honden!

De healing was ’s ochtends, het filmpje is net na 00.00 uur opgenomen. Je ziet het vuurwerk flitsen, de hond is heel ontspannen met zijn kluifje bezig… <3


NOG VRAGEN?
Neem dan zeker vrijblijvend contact op!

AAN DE SLAG?
Resoneert het met jou? Voor jezelf of voor je dier?
Dan ben ik er ook voor jullie, met liefde!

CONTACTGEGEVENS:
06-13041248 / info@highfive4dogs.nl