Quantum Touch Healing…

      Reacties uitgeschakeld voor Quantum Touch Healing…

…is een prachtige, eeuwenoude methode die het zelfherstellend vermogen in werking zet. En het mooie is, ooit konden we dat allemaal en was het vanzelfsprekend om met je handen jezelf of anderen te healen. Nu is het ‘goh, wat apart’ of ‘hmm..bijzonder hoor’. Want, net als met zoveel dingen, zijn we daar aardig vanaf gedwaald en vertrouwen we niet meer zo op deze vaardigheden en onze eigen helende kracht. En gaan we liever naar iemand anders om onze geestelijke of lichamelijke gezondheid te laten herstellen. Soms kan het niet anders, maar je kunt meer zelf dan je weet 😉

Afijn, voor mij is het helen met mijn handen intussen al wel weer normaal, mijn systeem reageerde erop als ‘ohwjaaaaa…zó moest dat inderdaad’. En nu help ik mensen en dieren ermee.

Want het zelfherstellend vermogen kan om diverse redenen verstoord geraakt zijn en de verstoringen zie je dan in gedrag en/of lichamelijke klachten. Zo kan onrust, boosheid, verdriet, depressie met quantum touch weer in balans komen. Daarom is het ook zo fijn om dat in te zetten bij mijn trauma-coaching. Je hoeft er zelf niets voor te doen en toch knap je op. Hoe fijn is dat? Bij lichamelijke klachten zoals pijn in rug/schouder/nek, bepaalde organen die niet lekker gaan, jeuk en entschades worden met Quantum Touch de blokkades opgeheven, zodat het weer kan stromen. En daardoor verdwijnen de klachten.

Wat ik doe, is de energiestroom activeren zodat jouw eigen systeem de draad weer op kan pakken. Je komt emotioneel en lichamelijk veel beter in je vel te zitten, voelt je vrolijker en levenslustiger.

En precies het zelfde geldt voor onze dieren.

De mensen en dieren die ik behandel komen terug bij zichzelf, ervaren daardoor meer rust en levensgeluk na behandelingen. Maar ook de meer specifieke klachten verdwijnen erdoor. Zo zijn in een afstandsbehandeling een kat van blaasontsteking afgeholpen, is een hond met nierklachten gestopt met in huis plassen. Een kapot voetkussentje waar de dierenarts zich geen raad mee wist is weer dicht. Een tumorplek in de bek van een hond weer mooi bijgetrokken. Spijsverteringsproblemen, dag- en nacht jeuk en obsessief likken zijn aangepakt.

Quantum Touch is een hele mooie zachte maar krachtige manier om te werken aan trauma’s en stress, zowel bij mens als dier.

Tijdens de behandeling komen de hersenen in de zogenaamde ‘delta-staat’, vergelijkbaar met een diepe slaap. Het hele systeem ontspant zich waardoor de heling kan plaatsvinden. Dat geldt zowel voor de lichamelijke klachten als ook voor de geestelijke klachten, zoals bijvoorbeeld depressie of trauma.

Inmiddels zijn er heel wat mensen en dieren van lichamelijke en geestelijke klachten verlost en voelen zich weer speels en levendig. Bijzonder toch?

Van een groot aantal behandelingen (zowel op afstand als fysiek) zie je hieronder fotootjes en recensies. Ook op de pagina op Facebook kun je meekijken wat er zoal gebeurt.

Eén behandeling heeft al een enorm resultaat en soms zijn er iets meer behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens de behandeling kan ik ook contact maken met het onderbewuste waardoor er informatie beschikbaar komt waar we mee verder kunnen. Er zit heel wat opgeslagen in het onderbewuste van de mens als van het dier. Daar zit niet-verwerkte pijn te vervelen.

Zo werkt quantum touch op meerdere lagen. En altijd vóór jouw welzijn, of dat van je dier.

Ik besef me uiteraard dat ik geen dierenarts/dokter/fysiotherapeut enz ben, maar ben dankbaar dat ik met deze gave mag bijdragen aan het welzijn van mensen en dieren.

Voor mij is Quantum Touch een prachtige aanvulling op mijn werk als gedragstherapeut en coach. Ik heb nu zelf ‘alles’ in huis om een mens of een dier verder te helpen. En daar ben ik oneindig dankbaar voor!

De kosten voor een behandeling: €75.
Een behandeling duurt ca 45-60 minuten.
Daarna bel ik je op om te bespreken wat ik tijdens de healing heb aangepakt en wat ik nog meer ben tegengekomen.

Een behandeling is een pittig iets voor een systeem. Je voelt je slaperig of je ziet aan je dier dat het wil rusten. Luister daar ook naar en neem en geef de rust die nodig is. Voor jezelf kun je voelen wat je behoefte is, voor je dier…goed kijken. Sommige dieren zijn een paar dagen heel rustig, prima! Het systeem is druk bezig de behandeling te verwerken. Maar er zijn ook dieren die juist even heel druk gedrag laten zien. Met een dag of 3 is het over het algemeen weer allemaal in balans gekomen en kun je de activiteiten weer oppakken.

Juist in Corona-tijd, met alle stress die dat voor ons en onze dierbaren met zich meebrengt is dit een heel mooie methode. Het werkt overigens net zo goed op afstand als in fysiek contact.


Het is energie he..en die is overal..

Hieronder zie je de ervaringen met de dieren.

En klik hier om de ervaringen te lezen van mensen die ik een afstandshealing heb gegeven

===============================================================

Afstandsbehandeling voor deze knapperd die al jaren obsessief aan een tekenbeet-plek likt
1 fysieke behandeling en 1 afstandsbehandeling
1 afstandsbehandeling voor onrustig gedrag en onbereikbaar zijn
2 afstandshealingen