Wat als je hond niet meer mee kan in jouw plannen?

      Reacties uitgeschakeld voor Wat als je hond niet meer mee kan in jouw plannen?

Dat is echt heel naar… en verdrietig…

Misschien heb jij juist deze hond aangeschaft met een bepaald doel voor ogen; om samen lekker aan de slag te gaan in je lievelings hondensport, om jou te helpen bij specifieke werkzaamheden of taken, of om hele mooie, gezonde nakomelingen te fokken, om samen lekkere lange wandelingen te maken, te jagen, of om te waken?

En dan blijkt je hond daar niet (meer) in mee te kunnen, om wat voor reden ook. Dat kan iets fysieks zijn, zoals bijvoorbeeld door ziekte, ouderdom of blessures. Of je hond kan niet zo goed met soortgenoten, mensen of andere prikkels overweg. Balen, zo ineens een streep door jullie toekomst samen!

En hoe dan verder? Waar laat jij je emotie hierover zonder dat je hond oppikt dat hij/zij ‘niet voldoet’ of ‘tegenvalt’ ? Want dat is iets wat jullie relatie zeker schaadt op een diepere laag. Al met al geen fijne situatie, niet voor de mens en niet voor de hond.

In deze lezing neem ik je mee naar wat de invloed is op jullie relatie als dit op jullie pad komt, wat de valkuilen zijn en natuurlijk ‘the way out’.

Wat ik je aanreik is dat dit geen enkele belemmering hoeft te zijn voor een (h)eerlijk leven samen, in tegendeel!

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je dit tegenkomt in je hondenwerk, dat je merkt dat een klant hiermee worstelt…

Er is op deze avond ruimte om praktijk situaties/casussen in te brengen. Ben heel benieuwd, wel graag in overleg 😉

Je investering voor deze lezing is € 32,50

Je kunt je voor deze lezing aanmelden per mail naar: info@highfive4dogs.nl. Dan stuur ik je verdere ‘instructies’ toe 😉

Graag tot ziens bij Kynomassage in Dorst (bij Breda).

Groetjes,

Monique

Ps: de lezing begint om 19.30 uur en deze lezing volg je zonder hond