Lezing: ‘Wat als je hond niet (meer) mee kan in jouw plannen voor jullie?’

      Reacties uitgeschakeld voor Lezing: ‘Wat als je hond niet (meer) mee kan in jouw plannen voor jullie?’

Dat is echt heel naar…

Misschien heb jij juist deze hond aangeschaft met een bepaald doel voor ogen; om samen lekker aan de slag te gaan in je lievelings hondensport, om jou te helpen bij specifieke werkzaamheden of taken, of om hele mooie, gezonde nakomelingen te fokken, om samen lekkere lange wandelingen te maken, te jagen, of om te waken?

En dan blijkt je hond daar niet (meer) in mee te kunnen, om wat voor reden ook. Dat kan iets fysieks zijn, zoals bijvoorbeeld door ziekte, ouderdom of blessures. Of je hond kan niet zo goed met soortgenoten, mensen of andere prikkels overweg. Balen, zo ineens een streep door jullie toekomst samen!

En hoe dan verder? Waar laat jij je emotie hierover zonder dat je hond oppikt dat hij/zij ‘niet voldoet’ of ‘tegenvalt’ wat jullie relatie zeker schaadt op een diepere laag. Al met al geen fijne situatie, niet voor de mens en niet voor de hond. Maar zo hoeft het niet te zijn 🙂

In deze lezing neem ik je mee naar wat de invloed is op jullie relatie als dit op jullie pad komt, wat de valkuilen zijn en natuurlijk ‘the way out’. Wat ik je aanreik is dat dit geen enkele belemmering hoeft te zijn voor een (h)eerlijk leven samen, in tegendeel!

Het kan natuurlijk ook heel goed zijn dat je dit tegenkomt in je hondenwerk, dat je merkt dat een klant hiermee worstelt…

Aanmelden voor deze lezing graag dmv mail aan: info@highfive4dogs.nl ovv je naam en telefoonnummer.
Je ontvangt daarna verdere ‘instructies’ 🙂

Welkom!