Zomercursus… ont-moeten

      Reacties uitgeschakeld voor Zomercursus… ont-moeten

Ga je mee op reis deze zomer?
Voorbij alles wat er in je hoofd zit aan wijsheid over honden…naar je hart om te ont-dekken hoe het aanvoelt.
Je hond is je reisgids!

Als je wilt dat het klopt tussen jou en je hond, is deze ‘zomercursus ont-moeten’ echt iets voor jou!

De honden moeten in deze cursus niets, ze mogen binnen de gestelde kaders van de oefeningen compleet zichzelf zijn zodat ze ons hun wijsheid kunnen laten zien.

We gaan voor pure ont-moetingen
En daarom leggen we de weg daarnaar toe gezamenlijk af, zónder commando’s, voertjes en speeltjes.
En mét eenvoudige, laagdrempelige oefeningen die gericht zijn op het ontwikkelen van bewust-zijn.

In een veilige setting van een klein groepje ga je in 3 lessen in alle rust de wijsheid van je eigen hond ont-dekken. We gaan voorbij alles wat we ooit geleerd hebben over honden en maken contact met een diepere laag om te ont-dekken hoe het voelt voor je hond.

We werken vanuit de intentie dat alles er mag zijn en dat zich zal ontvouwen wat op dat moment voor jou en je hond de bedoeling is.

Als je deze cursus gevolgd hebt, ben je in staat om vanuit een nieuw referentiekader om te gaan met je hond. En heb je de eerste belangrijke stap gezet om je hond te zien voor wie hij of zij is in alle eigenheid. Ik weet zeker dat je daarna niets anders meer wilt en nog heel veel stappen op dit pad zult gaan zetten.

Jij en je hond hoeven geen enkele trainingservaring te hebben, maar moeten wel sociaal zijn naar mens en hond in het groepje.
Het groepje bestaat uit max 4 honden met hun mens.
De honden blijven in principe aangelijnd en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat je hond de anderen alle ruimte geeft.

Je investering bedraagt 85 euro voor de 3 lessen op 2, 9 en 16 augustus van 09.30-10.30 uur.
Ben je in 2018 al bij Highfive geweest met je hond, dan krijg je 10 euro korting.

Aanmelden graag per telefoon/whatsapp: 06-13041248
En vol = vol!

PS:
Wil je heel graag deze cursus volgen, maar is het voor jou of je hond niet fijn om in groepsverband te werken, neem dan zeker ook contact met mij op. Dan vinden we samen een geschiktere modus om hiermee aan de slag te gaan.