Eduard Deckers – systemisch dierenarts bij Highfive4dogs

      Reacties uitgeschakeld voor Eduard Deckers – systemisch dierenarts bij Highfive4dogs

Blij ….dat systemisch dierenarts Eduard Deckers een aantal dagen in april/mei/juni/juli 2018
bij Highfive4dogs in Halsteren werkt 🙂

Een unieke kans op herstel voor je dier en jou, want, Eduard werkt vanuit de overtuiging
dat de meeste aandoeningen symptomen van onbalans zijn.
Onbalans in het dier zelf dan wel met zijn omgeving, of een combinatie van beide.

 

Dat sluit zo mooi aan bij mijn overtuiging,
dat ik oprecht trots ben 
dat Eduard in Halsteren
dieren en hun mens verder komt helpen.

 

 

 

 

Hieronder plaats ik (met toestemming) een door Eduard zelf geschreven tekst met foto.
Ik denk dat op die manier het beste duidelijk wordt hoe hij werkt:

_______________________________________________________________________________________

Heling mens en dier gaan hand in hand

Zolang je het dier benadert op de fysieke of energetische laag blijft het vaak bij een behandeling van het dier zelf, of het nu is met reguliere geneesmiddelen of natuurlijke middelen en acupunctuur.

Echter, op het moment dat je het dier benadert vanuit de Soul,
dan merk je dat het dier naast heling van eigen trauma’s
vaak ook iets nodig heeft van de mens ernaast.
En om het nog ingewikkelder te maken:
vaak wordt het dier onbewust op basisvan deze ‘opgave’ uitgekozen.
Het dier heeft zelf dus niet alleen wat nodig,
hij heeft ook wat te brengen.
Een stukje eigen heling.


Zo had ik onlangs een patiënt die letterlijk stuk aan het gaan was. Het arme dier kon nog maar nauwelijks op zijn poten blijven staan. Enkele jaren daarvoor had zij het baasje verloren en als gevolg daarvan was het systeem rondom het dier de ingestort. Naast het terugbrengen van de ziel in het dier en de daarbij behorende kracht, was het dus ook nodig om het rotsvaste vertrouwen terug te brengen in het systeem. Op deze manier had de ziel van het dier weer houvast.

Een ernstig mishandelde hond in het buitenland die zijn vertrouwen in de mensheid (terecht) was verloren had de hartsverbinding met het baasje nodig om haar in alle veiligheid te kunnen benaderen. Heling van beiden had tot gevolg dat een paar dagen later deze hond naast dit mens op de bank ging liggen, iets wat hij daarvoor niet durfde.

Een merrie die worstelde met haar gezondheid (veel lever, darmklachten en peesproblemen) wilde in ere hersteld worden, nadat vanaf zeer jonge leeftijd met haar was gesold als een hebbeding. Naast het terugbrengen in de oerkudde en verbinding leggen met haar moeder, lag daar ook de uitnodiging naar de mens ernaast de verbinding vanuit het hart aan te gaan: ‘kom maar, bij mij is het veilig’.

De hond heeft eerst een aantal helingen nodig om het dier weer in zijn oorsprong terug te krijgen. Fokbeleid en trainingsmethoden hadden zo hun sporen in de Soul van het dier achtergelaten. Maar uiteindelijk komt ze pas echt tot rust als wordt benoemd en weggenomen waar het mis gaat in het nieuwe systeem. De hond was onderwerp geworden van iets dat buiten haar schuld lag.

En op zich zijn al deze voorbeelden niet verwonderlijk. Uiteindelijk resoneren alle wezens op elkaar. Wil je dan komen tot herstel bij het ene wezen, dan is er vaak ook wat nodig op een ander vlak om tot een structureel herstel te komen.

__________________________________________________________________________________________________

En zo ziet je hond eruit na een behandeling…helemaal zen.

 

 

We begonnen met het inplannen van 1 dag, die zat zo snel vol, dat er inmiddels al meerdere dagen bij gekomen zijn. Neem voor meer info en/of het inplannen van een afspraak in Halsteren rechtstreeks contact op met Eduard Deckers:
info@eduarddeckers.nl / 06 402 07 935 / www.eduarddeckers.nl